Samenwerkingspartners

Maya Koerts – Coaching gelooft in de kracht van samenwerking. Samenwerken maakt mensen en ondernemingen namelijk sterker.

Graag stel ik dan ook mijn samenwerkingspartners aan je voor:

Kieboom haalt het beste en unieke uit mensen. Dit gebeurt zowel voor hele organisaties en teams maar ook door maatwerk voor individuen.

De klanten van Kieboom zijn middelgrote familiebedrijven of bedrijven met een familiair karakter, waar betrokkenheid bij de mensen hoog in het vaandel staan.

Het motto van Kieboom past uitstekend bij mijn visie. Het is fijn dat we elkaar gevonden hebben. Kieboom beschikt over een team vol getalenteerde specialisten. Samen vullen we elkaar mooi aan. Dus heb je een brede vraag op het gebied van je organisatie, medewerkers of aankomende medewerkers? Neem gerust contact op. Wij zetten graag onze talenten voor je in.

Leer Kieboom beter kennen en bekijk de site: https://kieboom.org

Menskracht is een oerkracht die diep verankerd zit in elk men. Je talenten inzetten, met passie werken en jezelf ontwikkelen, daarvoor heb je menskracht nodig. Menskracht begeleidt bij talentontplooiing, talentbenutting en talentmanagement. Menskracht werkt al jarenlang vanuit de gedachte van sociale innovatieHet is bijzonder om samen te werken met gedreven professionals op hetzelfde vakgebied. Door deze samenwerking wordt de kwaliteit verhoogd en kunnen we meer kwantiteit aan.

Een mooi product die vanuit Menskracht geleverd wordt (en waar ik aan meewerk) is de loopbaancheck in 1 dag. Een zinvolle investering als je (vrijwillig of door de situatie gedwongen) toe bent aan de volgende stap in je loopbaan. Onderzoek eerst wat die volgende stap is voordat je overgaat tot het nemen van actie. Zelf vind ik het indrukwekkend om te zien wat je in 1 dag kunt bereiken. Deze dag wordt gemiddeld gewaardeerd met een 8,4.

Leer Menskracht beter kennen en bekijk de site: https://www.menskrachtinnoveert.nl/

Ervaringen van anderen

GECERTIFICEERD PROFESSIONAL

Maya Koerts is gecertificeerd TMA professional
Gecertificeerd TMA Professional
Noloc erkend Loopbaanprofessional
Maya Koerts is gecertificeerd Jane professional
Gecertificeerd Jane Professional

©2021 Koerts-Coaching
Design: ProcesPartners

Privacyverklaring
KvK: 62275828