Maya Koerts-Coaching en loopbaanbegeleiding gaat uit van de kracht van samenwerking. Samenwerken maakt ondernemingen en mensen sterker. Graag stel ik mijn samenwerkingspartners aan je voor:

Kieboom Training & Development B.V.

Kieboom haalt het beste en unieke uit mensen. Dit gebeurt zowel voor hele organisaties en teams maar ook door maatwerk voor individuen.

De klanten van Kieboom zijn middelgrote familiebedrijven of bedrijven met een familiair karakter. Waar betrokkenheid bij de mensen hoog in het vaandel staan.

Het motto van Kieboom past uitstekend bij mijn visie. Het is fijn dat we elkaar gevonden hebben. Kieboom beschikt over een team vol getalenteerde specialisten. Samen vullen we elkaar mooi aan met onze expertise. Dus heb je een grote, brede vraag op het gebied van je medewerkers of aankomende medewerkers? Neem gerust contact met mij op. Wij zetten graag onze talenten voor je in.

Leer Kieboom beter kennen en bekijk de site: http://www.kieboom-training.com

Menskracht Innoveert

Menskracht: Is een oerkracht die diep verankerd zit in elk mens. Je talenten inzetten, met passie werken en jezelf ontwikkelen, daarvoor heb je je menskracht nodig. Menskracht begeleidt bij talentontplooiing, talentbenutting en talentmanagement. Menskracht werkt al jarenlang vanuit de gedachte van sociale innovatie.

Het is bijzonder om samen te werken met gedreven professionals op hetzelfde vakgebied. Door deze samenwerking wordt de kwaliteit verhoogd, kunnen we meer kwantiteit aan.

Een mooi product die vanuit Menskracht geleverd wordt (en waar ik aan meewerk) is de loopbaancheck in 1 dag. Een zinvolle besteding als je (vrijwillig of door de situatie gedwongen) toe bent aan de volgende stap in je loopbaan. Onderzoek eerst wat die volgende stap is voordat je overgaat tot het nemen van actie. Zelf vind ik het indrukwekkend om te zien wat je in 1 dag kunt bereiken. Deze dag wordt gemiddeld gewaardeerd met een 8,4.

Leer Menskracht beter kennen en bekijk de site: http://www.menskrachtinnoveert.nl/loopbaancheck/