Wie is maya koerts

Wie is Maya Koerts? Graag stel ik mij aan je voor, zodat je mij beter leert kennen. Natuurlijk mag je ook contact opnemen voor een persoonlijke ontmoeting.

Als eerste Wat mij inspireert en in beweging zet zijn mensen. Ik verdiep mij graag in de ander en vind het leuk om de mooiheid en uniekheid te ontdekken. Ik word helemaal blij als iedereen zichzelf mag zijn en goed tot zijn recht komt.

Vanuit deze motivatie ben ik loopbaancoach geworden en na 20 jaar doe ik dit werk nog steeds met veel enthousiasme. Elke keer weer word ik gemotiveerd en geïnspireerd als ik zie welke impact het heeft als mensen met plezier en voldoening werken.

achtergrond

De HBO- opleiding Mens & Arbeid heeft mij opgeleid tot loopbaancoach. De WO- opleiding Psychologie (bachelor) heeft mij meer kennis en inzicht gegeven in mensen en gedrag. Deze kennis in combinatie met mijn ruime werkervaring (o.a. bij Arbeidsvoorziening en UWV) zorgt ervoor dat ik goed bij de ander kan aansluiten. Door mijn praktische instelling word ik niet zozeer gedreven door perfectie maar wel door het bereiken van een goed resultaat.

mijn ontwikkeling

Doordat ik nieuwsgierig ben wil ik graag veel weten. Verdiepen in de ander, in een onderwerp, in ontwikkelingen vind ik leuk.

Uitdagingen aangaan triggeren mij, ook als het betekent dat het samengaat met spanning. Vertrouwen erin hebben, stappen zetten en enorm genieten als het lukt, typeren mij.

In 2015 heb ik mijn eigen bedrijf opgezet. Aanleiding hiervoor is mijn verlangen om nog meer te kunnen werken vanuit wie ik ben en waarin ik geloof. Ik heb zelf ervaren wat het je geeft als je vanuit gevoel en verstand stappen zet. Veel plezier en genietmomenten geeft het mij dan ook.

 

Ik doe graag afwisselende dingen, waarbij ik goed mijn grenzen in de gaten hou. Daarom heb ik mijzelf na het behalen van mijn bachelor psychologie een pauze gegund. Mijn wens is om in 2022 te starten met mijn master zodat ik erkend psycholoog word. Het mooie is dat deze studie mij nog meer verdieping geeft in datgene waarvoor ik gedreven ben: mensen en werk. 

GECERTIFICEERD PROFESSIONAL

Maya Koerts is gecertificeerd TMA professional
Gecertificeerd TMA Professional
Noloc erkend Loopbaanprofessional
Maya Koerts is gecertificeerd Jane professional
Gecertificeerd Jane Professional

©2021 Koerts-Coaching
Design: ProcesPartners

Privacyverklaring
KvK: 62275828