Loopbaancoach Arnhem Maya Koerts

Maya Koerts, loopbaancoach. Ik ben bevlogen om mensen in hun kracht te zetten. Effect van mijn coaching is dat werkplezier en voldoening toeneemt. Met name als medewerkers vastlopen of al een tijd niet lekker in hun werk zitten, is het mooi om dit resultaat te zien.

Maya Koerts, loopbaancoach Arnhem

Ik ben ruim 20 jaar werkzaam als loopbaancoach. Dit werk doe ik met veel passie!

Werk is belangrijk. Immers een groot deel van onze tijd besteden we hieraan. Werk heeft dus een grote invloed op ons leven. Ook uit eigen ervaring weet ik welke gevolgen het heeft als je niet lekker in je werk zit. Ik weet ook hoe fijn het is om te werken met plezier en voldoening. Kortom lekker in je werk zitten gun ik iedereen.

Als je de onderstaande opsomming herkent, kom in actie. Ook jij kan weer gaan werken met plezier en voldoening. Ook jij kan weer op de juiste werkplek komen te zitten.

  • Geen energie krijgen van je werk.
  • Jezelf oppeppen om er een mooie werkdag van te maken.
  • Je situatie relativeren: zo slecht heb ik het toch niet, wees dankbaar dat je werk hebt.
  • Onrust en spanning in je lichaam voelen.

Loopbaancoach Arnhem: mijn weg hier naar toe

Door de HBO-Studie Arbeidsvoorziening aan de academie Mens & Arbeid ben ik opgeleid tot loopbaancoach. Vervolgens ben ik gaan werken als loopbaancoach in Arnhem. Ik ben begonnen bij Arbeidsvoorziening en mijn laatste werkgever was UWV.

Bij mij kwam het verlangen om nog meer te werken vanuit mijn motivatie en talenten. Vanuit dat verlangen is mijn bedrijf ontstaan. Ik geniet ervan om anderen te coachen die ook graag willen werken vanuit wie ze zijn.

Om anderen goed te kunnen ondersteunen, vind ik het belangrijk om de ander echt te kunnen begrijpen. Om mijzelf verder te verdiepen in het menselijk brein en gedrag, volg ik de studie Psychologie aan de Open Universiteit. Deze kennis geeft een verdiepende aanvulling in mijn werk als loopbaancoach.

Met name voor jou ben ik de ideale loopbaancoach!

Mijn deskundigheid is om jou in je kracht te zetten, zodat jij werkt in een baan die echt bij je past.

Ga met mij in gesprek als je een van onderstaande doelen wilt behalen:

  • Weer met plezier werken.
  • Volgende stap willen zetten.
  • Meer vanuit mijn talenten willen werken.
  • Meer voldoening uit mijn werk halen.

Ja, ik neem contact op met Maya Koerts


Maya Koerts, loopbaancoach Arnhem: wat kun je verwachten

Ik ben een loopbaancoach die doelgericht, pragmatisch, concreet en verdiepend te werk gaat.

Voordat we een traject starten vind ik het belangrijk om kennis met je te maken. Vertrouwen, openheid is belangrijk voor een geslaagd traject. Om jou goed te kunnen coachen hoor ik graag wat je situatie is, wat je wilt bereiken en welke acties je al ondernomen hebt. Wat heb jij nodig om bij je doel te komen? Op basis van deze gegevens maak ik een realistisch plan. Van te voren is het dus duidelijk waar je aan toe bent.

Wordt het traject gefinancierd door je werkgever? Dan ontmoet ik graag jouw manager of HRM-manager. Ik vind het belangrijk dat de lijnen kort zijn en dat er heldere communicatie is. Ik bespreek geen inhoudelijke of vertrouwelijke zaken zonder toestemming. Wel geef ik graag openheid in de waarde van het traject en het proces.

Maya Koerts, loopbaancoach Arnhem: wanneer mag ik jou coachen?

Mijn deskundigheid als loopbaancoach en mijn eigen ervaringen zet ik graag voor jou in.  Want werken met plezier en voldoening gun ik iedereen. Samengevat is mijn coaching erop gericht dat jij goed tot je recht komt.


Heb jij een vraag op loopbaangebied?

Als je een vraag hebt wat met werk te maken heeft, neem gerust contact met mij op. En ik spreek je graag. Mijn nummer is 06 29131862 of mail naar maya@koerts-coaching.nl