Privacyverklaring

Maya Koerts – Coaching en Loopbaanbegeleiding, gevestigd aan Hofmeesterij 71 6852 NB Huissen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens                  Maya Koerts - Coaching en Loopbaanbegeleiding.jpg

https://www.koerts-coaching.nl

Hofmeesterij 71 6852 NB Huissen

+31629131862

info@koerts-coaching.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Maya Koerts – Coaching en Loopbaanbegeleiding verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Anders gezegd hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam

– Geslacht

– Adresgegevens

– Telefoonnummer

– E-mailadres

– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt, bijvoorbeeld door het invullen en versturen van contactformulier op deze website, in correspondentie, tijdens gesprekken, per telefoon of face to face.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen. Om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@koerts-coaching.nl. Vervolgens verwijderen wij dan deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Maya Koerts – Coaching en Loopbaanbegeleiding verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

– Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten.

Geautomatiseerde besluitvorming

Maya Koerts – Coaching en Loopbaanbegeleiding neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Maya Koerts – Coaching en Loopbaanbegeleiding) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Maya Koerts – Coaching en Loopbaanbegeleiding bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende categorieën van persoonsgegevens:

Categorie Voor- en achternaam Geslacht Adres Telefoon-

nummer

e-mailadres Overige gegevens die actief verstrekt zijn
Coachees Maximaal 5 jaar Maximaal 5 jaar Maximaal 5 jaar Maximaal 5 jaar Maximaal 5 jaar Maximaal 1 jaar na beëindiging traject
Opdracht-gevers Maximaal 7 jaar Maximaal 7 jaar Maximaal 7 jaar Maximaal 7 jaar Maximaal 7 jaar Maximaal 1 jaar na beëindiging traject
Potentiële klanten Maximaal 2 jaar na laatste actieve contact. Maximaal 2 jaar na laatste actieve contact. Maximaal 2 jaar na laatste actieve contact. Maximaal 2 jaar na laatste actieve contact. Maximaal 2 jaar na laatste actieve contact. Maximaal 1 jaar na laatste actieve contact

Definitie actief contact: contact dat telefonisch, of face to face plaatsvindt. En waarbij er sprake is van een gesprek waar beide partijen actief aan deelnemen. Of een e-mail die verstuurd is door een potentiële klant gericht aan Maya Koerts – Coaching en Loopbaanbegeleiding.

Reden van deze bewaartermijnen hebben enerzijds te maken met het goed kunnen uitvoeren van de dienstverlening. Anderzijds zijn de bewaartermijnen nodig voor het voeren van een correcte administratie.

Delen van persoonsgegevens met derden

Maya Koerts – Coaching en Loopbaanbegeleiding verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou en met jouw toestemming of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Maya Koerts – Coaching en Loopbaanbegeleiding gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Zo zorgen ze ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Maya Koerts – Coaching en Loopbaanbegeleiding. Tevens heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@koerts-coaching.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. En maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy.

We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. Maya Koerts – Coaching en Loopbaanbegeleiding wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Maya Koerts – Coaching en Loopbaanbegeleiding neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan telefonisch contact op of via info@koerts-coaching.nl