Aanbod van Maya Koerts – Coaching

Aanbod van Maya Koerts – Coaching, loopbaancoach Arnhem is erop gericht dat jij werk doet wat echt bij je past. Zodat de juiste persoon op de juiste werkplek zit. Gevolg is dat werkplezier en voldoening toeneemt. Dit zie je terug in mooie resultaten.

aanbod-passie-maya-koerts-coaching
aanbod-werkplezier-maya-koerts-coaching
benut-je-talent-maya-koerts-coaching

Hoe ziet het aanbod van Maya Koerts-Coaching eruit?

Kenmerkend voor mijn aanbod zijn de volgende drie punten:

Jij staat centraal

Dus voordat er een traject van start gaat vindt er een kennismakingsgesprek plaats. Doel van dit gesprek is enerzijds elkaar leren kennen en aftasten of jij bij mij aan het juiste adres bent. Anderzijds kan ik dankzij dit gesprek jou helder en concreet aangeven hoe het traject eruit ziet en wat de kosten zijn. Het aanbod is dus afgestemd op wie jij bent en wat jij nodig hebt. Niet alleen aan het begin, maar gedurende het gehele traject.

Elk traject is maatwerk, omdat jij centraal staat.

Interesse in een schematisch overzicht wat Maya Koerts- Coaching te bieden heeft? Klik hier.

Waarde van het aanbod

Als jij werkt vanuit je talenten en motivatie zal dat energie en voldoening geven. Helemaal als je ervoor zorgt dat jouw omgeving goed bij je aansluit. Concreet zie je dit terug in werkplezier, enthousiasme en mooie resultaten.

Kostenindicatie aanbod

Transparantie en duidelijkheid, daar hou ik van. Dus geef ik jou een indicatie wat een traject kost.

Kostenindicatie: €600 à €1200

Wil je kort en krachtig meer weten van een thema dan past dit goed in een kort traject. Denk hierbij aan: meer werken vanuit mijn talenten, mijn passie helder hebben of aanscherpen van sollicitatievaardigheden.

Ook past ontwikkeladviestrajecten in een kort traject.

Aanbod: Trainingen en workshops

Zijn er meer medewerkers in je team die in aanmerking willen komen voor loopbaancoaching? Of wil je een aanbod voor teamontwikkeling? Of zoek je een interactieve workshop die aanzet tot denken c.q. verandering?

Dan is het interessant om te bekijken of de vorm van training/workshop een goede manier is. Eventueel aangevuld met individuele coaching. Weet dus dat dit zeker tot de mogelijkheden behoort. Nieuwsgierig? Ik ga graag met je in gesprek.

Hoe groot of hoe klein je vraag ook is, ik maak van harte tijd voor je klaar.

N.B.

Om elkaar te leren kennen en om goed in te schatten wat ik voor jou kan betekenen, vindt er vooraf een kennismakingsgesprek plaats. Dit gesprek kan telefonisch, persoonlijk of via videobellen plaatsvinden.

De inhoud van alle trajecten wordt afgestemd op wie jij bent, want jij bent uniek.

Analyses, zoals TMA, Talentenanalyse, Jane Talentenanalyse, DISC en Arbeidsmarktscan kunnen onderdeel uitmaken van het traject. Dit kan, maar hoeft niet.

Mijn vaste werkplek is Velp Gld, in de omgeving van Arnhem. Echter het is voor mij geen probleem om naar jou toe te komen als Arnhem te ver weg is. Heb je geen geschikte ruimte? Dan regel ik een ruimte via het coachhuis. Wel verreken ik de extra gemaakte kosten, waaronder 0,25 cent per km.

Een andere mogelijkheid is online coaching, waarbij we o.a. gebruik maken van videobellen.

Ontvang of betaal je transitievergoeding? Besteed deze goed. Mijn coaching past binnen de transitievergoeding. Ook met outplacementtrajecten heb ik veel ervaring.

Indien er behoefte is aan coaching en er zijn geen mogelijkheden via werkgever,  informeer bij de belastingdienst naar mogelijkheden voor belastingaftrek particulieren voor kosten ‘studie en scholing’. Coaching kan hieronder vallen als je het inzet om beter te presteren op je huidige werk of als je het inzet bij het vinden van een andere baan.