creeer je droombaan, koerts-coaching

 

Droombaan,

  • doen wat echt bij je past
  • het geeft plezier en voldoening
  • kiezen voor datgene waar jij enthousiast voor bent
  • geeft energie en inspiratie
  • nooit meer echt aan het werk zijn

 Hoe mooi is het om te werken met plezier!Werken in je droombaan, is het echt mogelijk? Om kort te gaan, ja dat kan zeker!

Op een gegeven moment is bij mij het verlangen ontstaan om medewerkers te coachen die graag willen werken in een baan die echt bij ze past. Een baan die plezier en voldoening geeft.

Stel dat je werk zowel goed past bij jouw talenten als wel bij jouw passie, wat zou jou dat geven? Nog mooier wordt het als je werkt in een omgeving waarin jij goed tot je recht komt.

Van droombaan naar werkelijkheid

Droombaan roept meestal beelden op van een baan die onbereikbaar is. Het is immers een droom. Toch daag ik je uit om te ervaren hoe het is als je dromen naar de werkelijkheid haalt. Weliswaar is in dromen alles mooi en goed. Helaas is de werkelijkheid anders. Immers moeilijkheden, teleurstellingen, vertrouwen houden en doorzetten horen bij de werkelijkheid. Echter, is dit een reden om de gehele droom weg te gooien? Met andere woorden kijk naar de mogelijkheden. Er is meer mogelijk dan je denkt.

Werk vanuit wie jij bent en geniet van mooie resultaten!


Gaan voor je droombaan

En wat zal het je geven:

  • plezier
  • energie
  • voldoening
  • inspiratie


aanbod-werkplezier-maya-koerts-coaching

Ja, gaan voor jouw ideale baan kan betekenen om het roer volledig om te gooien. Vaak is dit niet nodig. Met andere woorden je ideale baan ligt dichterbij dan je denkt.

Je werk omtoveren tot een droombaan

Ik coach veel medewerkers die hun droombaan vinden. Hoe? Doordat ze vanuit hun unieke kracht en motivatie gaan werken. Bewust zijn van je talenten en deze inzetten voor datgene wat je echt raakt, leidt naar je droombaan.

Dus heb jij het verlangen om echt met plezier en voldoening te werken? Neem contact met mij op vind jouw droombaan!  Klik hier voor mijn gegevens.

Geniet van medewerkers die werken in hun droombaan

Manager, werken in jouw team kan zeker een droombaan zijn. Zorg ervoor dat jouw medewerkers echt vanuit hun kracht en passie werken. Dit begint bij bewustwording. Mooi effect is dat medewerkers steeds meer zelfregie pakken en werken vanuit persoonlijk leiderschap.Gevolg is dat mooie resultaten toenemen en ziekteverzuim zal dalen.

Dus investeer hierin en geniet van bevlogen, betrokken en gemotiveerde medewerkers.

Je bent nooit te oud om een nieuw doel te stellen of een nieuwe droom te dromen. C.S. Lewis

creeer je droombaan, koerts-coaching