Hoe mooi is het om te werken in je droombaan

Droombaan,

  • doen wat echt bij je past
  • het geeft plezier en voldoening
  • kiezen voor datgene waar jij enthousiast voor bent
  • geeft energie en inspiratie
  • nooit meer echt aan het werk zijn

Werken in je droombaan, is het echt mogelijk? Om kort te gaan, ja dat kan zeker!

Op een gegeven moment is bij mij het verlangen ontstaan om medewerkers te coachen die graag willen werken in een baan die echt bij ze past. Een baan die plezier en voldoening geeft. Kortom werken in een droombaan.

Stel dat jouw werk zowel goed past bij jouw talenten als wel bij jouw passie, wat zou jou dat geven? Nog mooier wordt het als je werkt in een omgeving waarin jij goed tot je recht komt.

Werk vanuit wie jij bent en geniet van mooie resultaten!

Van droombaan naar werkelijkheid

Droombaan roept meestal beelden op van een baan die onbereikbaar is. Het is immers een droom. Toch daag ik je uit om te ervaren hoe het is als je dromen naar de werkelijkheid haalt. Weliswaar is in dromen alles mooi en goed. Helaas is de werkelijkheid anders. Immers moeilijkheden, teleurstellingen, vertrouwen houden en doorzetten horen bij de werkelijkheid. Echter, is dit een reden om de gehele droom te elimineren? Met andere woorden kijk naar de mogelijkheden. Er is meer mogelijk dan je denkt.

Gaan voor je droombaan

Concluderend geeft werken in een droombaan jou:

  • plezier
  • energie
  • voldoening
  • inspiratie

Ja, gaan voor jouw ideale baan kan betekenen om het roer volledig om te gooien. Meestal is dit niet nodig. Met andere woorden het bereiken van je droombaan kan binnen handbereik zijn.

Je huidige baan omtoveren tot een droombaan

Ik coach veel mensen die in hun huidige werk hun droombaan vinden. Hoe? Doordat ze steeds meer gaan werken vanuit wie ze zijn. Doordat ze steeds beter weten wat hun talenten zijn en deze optimaal in gaan zetten. Doordat ze bewust zijn van hun intrinsieke motivatie. Doordat ze inzicht hebben wat ze nodig hebben om echt tot bloei te komen.

Dus heb jij het verlangen om echt te werken vanuit wie jij bent? Zodat plezier en voldoening in je werk toeneemt? Neem contact met mij op en geniet van wat het je geeft. Klik hier voor mijn gegevens.

Geniet van medewerkers die werken in hun droombaan

Manager, werken in jouw team kan zeker een droombaan zijn. Zodra jouw medewerkers echt werken vanuit wie ze zijn, is die baan binnen handbereik. Dus maak gebruik van de talenten die jouw medewerkers hebben. Maak je medewerkers bewust wat ze echt willen bereiken met hun inzet. Bovendien, weet jij wat jouw medewerkers nodig hebben om lekker te functioneren?

Met andere woorden zet iedereen in zijn kracht. Faciliteer het. Uiteindelijk geniet jij van bevlogen, betrokken en gemotiveerde medewerkers die mooie resultaten neerzetten. Een mooi neveneffect is dat het ziekteverzuim afneemt.

Droom met mij en zie wat voor moois het jouw team, je organisatie en het jezelf geeft. Kom in actie en laten wij de droom werkelijkheid worden.

Dus benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Klik hier voor mijn gegevens en maak een vrijblijvende afspraak met mij.

Je bent nooit te oud om een nieuw doel te stellen of een nieuwe droom te dromen. C.S. Lewis

creeer je droombaan, koerts-coaching