Wat zou jij doen als je wist dat het niet kon mislukken?

Je aanmelding is gelukt!

Vind jij het ook zo belangrijk om met plezier te werken? Om je tijd te besteden aan datgene waar jij goed in bent en waar jij je voor in wilt zetten? Om niet alleen te werken omdat het noodzakelijk is om geld te verdienen? Om de week stuur ik jou een mail om je te ondersteunen in het behalen van dit doel of om het niet te verliezen.

Zelf weet ik hoe belangrijk en fijn het is om te kunnen werken vanuit je kracht en passie. Ik gun jou dit ook!

Heb jij een mooie tip of quote, die verspreid mag worden. Deel hem met mij.

Loop jij tegen een vraag aan of kom je niet uit een situatie? Ik denk graag met je mee.

Veel werkplezier wens ik je toe!

Hartelijke groet,

Maya Koerts

P.s. Wist je dat mij via Facebook kan volgen? Like mijn pagina  Maya Koerts – coaching