Gelukkig zijn in je werk verhoogt de productiviteit en verlaagt het verzuim.

Bovenstaande uitspraak is de uitkomst van diverse onderzoeken. Medewerkers in je team hebben die met plezier hun werk verrichten is dus belangrijk.

Helaas is de realiteit een stuk minder rooskleurig. Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de werknemers geen plezier in hun werk hebben. Circa een kwart krijgt werk gerelateerde klachten.

Ik geloof dat deze situatie veranderbaar is. Eerste stap naar verandering is bewustwording. In mijn workshop ‘Gelukkig in je werk?!’ leg ik uit wat de essentie is om je werk met plezier te kunnen verrichten. Twee belangrijke elementen worden behandeld: meesterschap en doel.

Vind jij het belangrijk dat jouw medewerkers inzicht hebben welke acties zij kunnen ondernemen om werkgeluk te behouden of weer te vinden? Nodig mij uit tijdens een werkoverleg of studiedag.

Inhoud

  • Uitleg theorie hoe je kan werken vanuit jouw motivatie/kracht
  • Theorie leggen naast praktijk
  • Terugkoppeling naar je eigen situatie

Voor wie?

  • Voor organisaties die het belangrijk vinden dat hun medewerkers vol motivatie mooie resultaten neer willen zetten.
  • Voor iedereen die met plezier naar zijn werk wil blijven gaan.
  • Voor iedereen die weer met plezier naar zijn werk wilt gaan.
  • Voor iedereen die wil werken op zijn juiste plek.

Kosten

Deze workshop kan per groep afgenomen worden, 150 euro per workshop.

Kosteloos deze workshop? Ja, dat kan. Voorwaarde is dat er traject(en) door werkgever bij mij ingekocht wordt indien er behoefte is aan individuele verdieping.

Deze workshop duurt circa 60 minuten. Deze workshop is geschikt als onderdeel van een teamoverleg of studiedag. Indien gewenst kan het uitgebreid worden met meer verdieping.

Bel voor meer info: 06 29131862

Ik maak me zorgen over onze neiging om te veel te investeren in zaken en te weinig te investeren in mensen. J.K. Galbraith